Ervaring met een online medium

Heb jij wel eens overwogen om een bezoekje te brengen aan een medium? Een medium is iemand met een veronderstelde gave in te communiceren met ‘hogere’ machten. Denk hierbij aan een waarzegger, paragnost of kaartlegger. Iedere medium heeft zo zijn eigen ‘kwaliteiten’ en vormen waar het medium in is gespecialiseerd.

Met de opkomst van alle online mogelijkheden wordt het steeds eenvoudiger om zo’n medium online te spreken. Dat kan via een chat, telefonisch en wellicht in de toekomst ook via beeldbellen. In dit artikel bieden we informatie over de mogelijkheden van een online medium.

Online medium

Net als in ‘real live’ kun je ook online kiezen uit verschillende soorten medium. Zo is de één beter in het voorspellen van de toekomst, de ander gespecialiseerd in het leggen van tarotkaarten, de ander weer in het lezen van een foto en weer een ander heeft de gave te kunnen communiceren met overledenen. Via websites als mastermedium.nl kun je kiezen uit verschillende mediums met ieder zijn eigen specialisme. Kies er vooral één waarbij direct een goed gevoel hebt, een goede klik tussen jouw en het medium kan het uiteindelijke resultaat en voldoening ten goede komen.

Hoe werkt dat, een online medium?

Op een website als mastermedium.nl kun je kiezen om te bellen en om te chatten. Het is maar net wat je zelf prettig vind. Wil je bijvoorbeeld een lang verhaal of uitgebreide ervaring delen? Dan is bellen misschien makkelijker. Maar wil je een fotoreading doen, dan is chatten weer makkelijker.

Bellen of chatten met een paragnost of helderziende kan je veel nieuwe inzichten opleveren. Belangrijk is dat je er voor open staat. Zodra jij je openstelt kan een medium beter verbinding maken en haal je uiteindelijk meer uit een reading of consult. Je kunt het altijd eens proberen, kijken of het wat voor je is. Er zijn voorbeelden te over waaruit blijkt dat mensen

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *