Pampers Pure Protection aanbiedingen

Pampers Pure Protection zijn om twee redenen goede luiers. Allereerst zijn ze beter voor kindjes met een gevoelige huid ten opzichte van andere luiers. Daarnaast worden Pampers Pure Protection luiers op duurzame wijze geproduceerd en zijn daardoor beter voor het milieu. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Dit alles zorgt natuurlijk voor een prijskaartje. Pampers luiers zijn van goede kwaliteit en daar zul je voor moeten betalen. Om je niet te duur uit te laten zijn, verzamelen wij hier Pampers Pure Protection aanbiedingen. Kijk op de site of meld je aan voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de lopende Pure Protection aanbiedingen.

Goed voor het milieu

Dat het productieproces voor deze luiers anders is dan voor andere Pampers doet niet af aan de kwaliteit van de luiers. Ook de Pure Protection Pampers houden je kindje tot wel 12 uur droog. De luiers worden geproduceerd met hoogwaardig katoen, cellulose en plantaardige materialen die zachte vezels bevatten. De luiers zijn vrij van allergenen, alcohol, parfum, chloorbleekmiddelen en kleurstoffen. Hierdoor zijn de luiers niet alleen zacht maar ook uitermate geschikt voor kindjes met een gevoelige huid. Het latex op de luier is van natuurlijk rubber.

Goed voor de gevoelige huid

Deze Pampers Pure Protection voor de gevoelige huid zijn verkrijgbaar vanaf maat 1 tot en met 5. Je kunt deze luiers dus gebruiken vanaf het moment dat je baby net geboren is totdat hij of zij zindelijk is, en dat terwijl je een duurzame keuze maakt waarbij het milieu gespaard wordt. Ook is deze zachte luier verkrijgbaar in tussenmaten, voor als je kindje uit de ene maat groeit, maar nog niet zo goed past in de volgende maat. De aanbiedingen voor Pampers Pure Protection vind je op onze website of in de nieuwsbrief. De nieuwsbrief kun je elke twee, vier of dertien weken ontvangen.

Via: https://www.luierdeals.net/ 

Misschien vind je ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *